• itulau-tala fou

E fa'afefea ona filifili e fa'ailoga teuteu fale fa'ailoga fa'ailoga?

E tolu ituaiga o fa'aaliga teuteu: fa'apipi'i, fola i le fa'alo, ma le fata.Afai o loʻo e faʻaalia se oloa fou, o se faʻailoga faʻaaliga lelei e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau oloa i le faʻasalalauga faʻasalalauga.E mafai ona faʻateleina le matagofie o le oloa, sili atu ona faʻaalia tulaga faʻatau atu o le oloa fou, ma faatosina tagata faʻatau e faʻatau.O fata fa'aaliga teuteu e fa'apitoa pe lolomi, ma o latou lapo'a, foliga, ma mea e mafai ona fa'avasegaina e tusa ai ma lau mamanu fou o oloa.O le mamanu e tulaga ese ma e mafai ona tuʻu i luga o fata poʻo ni mea laiti, pe faʻapipiʻi i luga o fata faleoloa.E masani ona tu'u fata fa'aaliga i so'o se mea i totonu o le faleoloa.

O loʻo faʻaaogaina le faʻailoga faʻatau oloa faʻatau e faʻaalia ai ituaiga eseese o lipstick cosmetics, makeup mata, mata mata, tausiga i aso uma, ma isi. , suauu, kulimi ma isi oloa.E fetaui lelei le fata fa'ailoga cosmetics mo faleoloa, supamaketi, faleoloa fa'atau, ma isi mea e masani ona fa'aaogaina mo fata fa'aaliga teuteu e aofia ai laupapa, u'amea, acrylic, ma isi.

Fa'asinomaga i fa'aaliga fa'alauiloa tulaga o fa'ailoga pito i luga e sefulu i totonu o le lalolagi fa'atekonolosi alamanuia:

1. Lancome, Farani
Talu ai na fausia i le 1935 i Farani, o le L'Oreal Group o se fa'ailoga mata'utia i le lalolagi atoa.O le rosa fuga e ta'ua o le faailoga fa'ailoga.Lancome fa'asologa o mea manogi e ta'uta'ua i le lalolagi, ma o Lancome cosmetics o se sui teuteu mo tama'ita'i maualuga.

ecc1365c46e6893bab7504760a560759
06b4bf50c2e2881deeb2246f01132814

2. Estee Lauder, ISA
Fa'atūina i le 1946 i le Iunaite Setete, o se fa'ailoga fa'a-vasega fa'alelalolagi e iloa mo lona kulimi mo le tausiga o le pa'u ma mea e fa'aleleia ai le soifua matua.Ole tama'i fagu enaena lipeaina aiga/pomegranate series/multi effect Zhiyan series o ana oloa fetu, lea e fiafia i ai le tele o tamaitai talavou.

81dcc9788aa115ddbe51c90ba9b4f4d1
cffa845bd6906d1f9f2025e9a5692cd3

3. Shiseido, Iapani
I le 1872, na faʻatūina ai e Shiseido le uluaʻi fale talavai tuʻufaʻatasia i Sisifo i Ginza, Tokyo, Iapani.I le 1897, na fausia ai se vaifofo su'esu'e fa'asaienisi e fa'avae i luga o fa'atonuga fa'afoma'i i Sisifo, e ta'ua o le EUDERMINE.
Shiseido e masani lava ona tuuto i suʻesuʻega i le lalelei ma le lauulu, ma ua ia atiina ae le tele o oloa fou ma auala matagofie.Shiseido i aso nei e le gata ina lauiloa i Iapani, ae faapea foi i le tele o tagata faatau i le lalolagi atoa.O ana oloa na fa'atau atu i 85 atunu'u i le lalolagi atoa, ma avea ma vaega sili ona tele ma ta'uta'ua i le lalolagi atoa i Asia.

7e42c8d5a54c425ab9712dfda8712996
0fe5fb4cf67bd866522e02e602f53f6d

4. Dior, Farani
O le Dior na faavaeina e le faʻailoga Farani o Christian Dior mai Ianuari 21, 1905 ia Oketopa 24, 1957, ma faʻauluulu i Pale.Fa'ato'a fa'atino i la'ei o tama'ita'i, la'ei o ali'i, mea teuteu, mea manogi, mea teuteu, lavalava o tamaiti ma isi oloa fa'atau oloa maualuga.
I le mulimuli ai i le vaaiga matagofie a Mr. Christian Dior o le "e le gata ina sili atu le matagofie o tamaitai, ae ia sili atu le fiafia", ua suʻesuʻeina e le Dior skincare ausiga lalelei e lua.O le taimi lava e faʻaaogaina ai, e mafai ona faʻaalia vave le paʻu matagofie o le paʻu, faʻafetaui manaoga o le tausiga o paʻu o fafine uma, ma tausia i latou talavou ma lalelei.O le manogi ma mea teuteu a Dior e sili ona lauiloa i tamaitai Saina, e fai ma sui o mea teuteu maualuga.

1b73c835bdf95b5905a834affa0ed1e3
fbe9f2cc14c2253d0ebbcce54075b1b2

5. Chanel, Farani
O Chanel o se fa'ailoga fa'atauga Falani na fa'atuina e Coco Chanel (muamua Gabrielle Bonheur Chanel, igoa Saina Gabrielle Coco Chanel) i Pale, Farani i le 1910.
Mo Chanel, o le fanau mai o oloa tau pa'u uma o se su'esu'ega umi ma sa'o ma le atina'e.O le vaega autu o le Luxury Essence Revitalization Series - May Vanilla Pod PFA e maua mai i fua fou o le May Vanilla Pod a Madagascar.E ala i le tele o tekinolosi faʻavasegaina saʻo, e faʻamamaina i le mama ma e malosi le faʻafouina o galuega, lea e mafai ona fafaguina uma le malosi o le paʻu.

1faa6e779dc3b5ea4dddeab8067fe8d2
5ab79984b2a995812cf204b987312190

6. Clinique, ISA
Clinique na faavaeina i Niu Ioka, ISA i le 1968 ma ua avea nei ma vaega o le Estee Lauder Group i le Iunaite Setete.O lona fa'alauiloaina o le tausiga o pa'u faavae i laasaga e tolu e lauiloa i le lalolagi.
Clinique fasimoli mata, Clinique faamama vai, ma Clinique moisturizer faapitoa e sili ona lauiloa i tagata faʻatau ma ua avea ma faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei ma faʻataʻitaʻiga i le pisinisi teuteu.E le gata i le Clinique's basic care products, o Clinique's dermatologists ua latou atina'e fo'i oloa fesoasoani eseese e fetaui ma mana'oga o ituaiga pa'u eseese e fa'amama, fa'amama, ma fa'asusu le pa'u.

a85c4b5dc38c12d9b04e34e0c6d16ed
c85ad3

7. Iapani Sk-II
SK-II na fanau mai i Iapani ma o se oloa sili ona lelei a tagata Iapani poto faʻapitoa e faʻaogaina tekinolosi faʻapitoa i le atinaʻeina o mea tau paʻu.Ose fa'ailoga lauiloa pa'u i Asia i Sasa'e ma Asia i Sautesasae.
Ua manumalo le SK-II i le alofa o tagata maualuluga mai so'o se ituaiga o olaga, e aofia ai tagata fa'afiafia ta'uta'ua, fa'ata'ita'iga pito i luga, ma tufuga ata, e ala i le toe gaosia o le pa'u manino tioata.Na latou molimauina le fa'amaneta o le pa'u atoatoa na aumaia e SK-II e ala i o latou lava aafiaga.I o latou mafaufau, SK-II o latou tagata tomai faapitoa i le tausiga o le paʻu ma o le na faia o latou paʻu manino tioata.

55ce9d114b500807330fbfae835475c4

8. Biotherm, Farani
O le Biotherm ose fa'ailoga tau pa'u maualuga e fa'auluulu i Pale ma fa'atasi ma L'oreal.
Fa'atuina i le 1952. O oloa a le Biotherm o lo'o i ai uma se minerale tulaga ese cytokine galue--Life Plankton, o le fatu o Huoyuan.Biotherm faʻaopoopo faʻapitoa mea faʻapitoa faʻapitoa e faʻavae i luga o le aoga faʻapitoa o faʻasologa eseese o oloa, ma o le lua e faʻapipiʻi le tasi i le isi e tuʻuina atu ai le tausiga faʻaopoopo mo le paʻu.

6d143d

9. HR (Helena)
HR Helena Rubinstein o le pito sili ona taugata matagofie lalelei i lalo o le L'Oreal Group ma o se tasi o fa'avae fa'avae i totonu o pisinisi fa'aonaponei lalelei.
E taua le ta'ua o HR Helena na galulue fa'atasi ma Philippe Simonin, o se tagata fa'apitoa ta'uta'ua i le matata o le cell electrotherapy technology, mo le taimi muamua na fa'alauiloa ai le pa'u micro electrotherapy solution.I aso nei, i totonu o le faleoloa lalelei o le Peninsula Hotel i Shanghai, e mafai ona e iloa le lauiloa "le-invasive micro plastic surgery treatment treatment plan" a le aiga tupu Europa.Faʻatasi ma HR Helena ma le lauiloa Suiselani lalelei lala LACLINE MONTREUX, o le "Interventional Skin Care Series" o loʻo faʻasalalau faʻatasi, lea e mafai ona ausia ai se tulaga paionia ma le maʻai o le tausiga e faʻatusatusa i le lalelei faafomaʻi, ma e iai aʻafiaga faʻapitoa i le faʻaleleia o le paʻu paʻu ma toe faʻafouina. fa'ailoga mata.

01c

10. Elizabeth Arden, ISA
O Elizabeth Arden o se faʻailoga na faʻatuina i le Iunaite Setete i le 1960. O le laina oloa a Arden e aofia ai mea tau paʻu, mea teuteu, manogi, ma isi, ma e fiafia i se igoa maualuga i le pisinisi lalelei.
O oloa a Elizabeth Arden e le gata o loʻo i ai le afifiina matagofie ma faʻalelei, ae faʻapea foi ona tutusa ma tekonolosi maualuga;E le gata o loʻo i ai le tausiga sili ona atoatoa, teuga ma le manogi, ae faʻatusalia foi mea sili ona matagofie i le lalolagi i le seneturi talu ai - tu ma aga ma tekinolosi, lalelei ma mea fou.

32a483
23f77a

O le mamalu o le "Top Ten Cosmetics in the World" o loʻo tuʻuina atu e tagata faʻatau i le lalolagi atoa.Atonu e eseese o latou manatu i atunuu ma itulagi eseese, ma e tofu lava le ituaiga cosmetics ma ana oloa autu ma fofo.Mo tamaitai i itulagi eseese, o le auala sili o le alu i le falemaʻi dermatology e faia se suʻega atoatoa ma auʻiliʻiliga, ma filifili mea teuteu ma faʻaoga polokalame talafeagai mo i latou e tusa ai ma ituaiga paʻu eseese, E le mafai ona e vaʻai i au uo o loʻo faʻaaogaina mea teuteu faʻailoga, e pei o lenei mea. fa'alavelaveina le pa puipui o lou pa'u ma o'o atu ai i fa'afitauli eseese o le pa'u.

O lo'o ta'ua i lalo le fa'avasegaga o le pito i luga ole 10 cosmetics a le lalolagi e tagata fa'atau i totonu o le atunu'u, e ese mai fa'avasega mai fafo:

1. Estee Lauder
2. Lancome
3. Falemai
4. SK—Ⅱ
5. L'oreal

6. Biotherm
7. Seseido
8. Laneige
9. Shu uemura


Taimi meli: Me-18-2023